ZOOV werkt aan de website

ZOOV werkt aan de website

ZOOV start binnenkort met het leerlingenvervoer. Hierdoor komt er nieuwe informatie op de website van ZOOV. De huidige website verandert komende tijd.

ZOOV Op Maat
Het huidige vervoer van ZOOV krijgt de nieuwe naam: ZOOV Op Maat. Dus maakt u gebruik van ZOOV om bijvoorbeeld naar de markt te gaan of naar een afspraak in het ziekenhuis? Voortaan vindt u alle informatie die voor u van belang kan zijn, bij het gedeelte: ZOOV Op Maat.

Boeken van een reis
Het boeken van een reis kan nog gewoon via Mijn ZOOV. Wel verandert binnenkort de lay-out van de pagina. Want vanaf het nieuwe schooljaar kunnen ook ouders van leerlingen en reizigers die via ZOOV naar het werk gaan, gebruik maken van Mijn ZOOV. Wij proberen het voor u wel zo makkelijk en herkenbaar mogelijk te houden. Heeft u vragen? Stelt u deze gerust aan ZOOV Klantenservice op 0543 – 543 545.

ZOOV School en ZOOV Werk
De nieuwe informatie op de website vindt u onder de kopjes ZOOV School (voor het leerlingenvervoer) en ZOOV Werk (voor het vervoer tussen huis en werk). Kinderen die reizen met ZOOV School ontvangen vlak voor het nieuwe schooljaar (medio augustus) meer informatie per post. Krijgt een leerling een nieuwe chauffeur, dan neemt deze ook tijdig contact op voor een nadere kennismaking.

Werk in uitvoering
Komende tijd is deze website nog in ontwikkeling. Enkele onderdelen veranderen nog en er komen nog onderdelen bij. Houd u hier rekening mee. Daardoor is een pagina soms nog niet zo mooi of niet volledig. Of ziet u ineens nieuwe informatie. Eind augustus is de website weer helemaal in orde.