ZOOV Werk - Hoe werkt het?

Aanvragen
Als u met Mijn ZOOV naar uw werk wilt reizen, kan uw jobcoach of werkbegeleider dit voor u aanvragen. Wel heeft u voor reizen met ZOOV Werk een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw gemeente.

Ophalen
De taxi van ZOOV Werk haalt u thuis of op uw werk op. Het is belangrijk dat u op het afgesproken tijdstip klaarstaat. De chauffeur wacht maximaal 2 minuten. Bent u er dan niet? Dan vertrekt de chauffeur zonder u.

Opstapplaats
Het kan ook zijn dat u bij een opstapplaats wordt opgehaald. Dat is een plek bij u in de buurt, waar u met meerdere reizigers op de taxi wacht. Als voor u een opstapplaats geldt, laat ZOOV Werk u dit weten.

Later naar het werk?
Stel u moet ’s ochtends eerst naar de dokter of tandarts. Of u gaat om een andere reden later naar het werk. Dan geeft u dat door aan ZOOV Werk. Er wordt een nieuwe ophaaltijd voor u ingepland. Het kan zijn dat dit een andere tijd is dan u graag had gewild. U wordt namelijk opgehaald zodra de taxi voor u beschikbaar is.

Thuisbrengen
Thuisbrengen werkt hetzelfde als ophalen. U staat op het afgesproken tijdstip klaar. De chauffeur wacht maximaal 2 minuten. Als u op een andere tijd opgehaald moet worden, geeft u dat tijdig door aan ZOOV Werk.

Vragen over ZOOV of over het vervoer naar uw werk? Kijk dan ook de pagina’s ‘Meest gestelde vragen’ en ‘Over ZOOV