ZOOV Op Maat - Rit boeken, wijzigen of annuleren

ZOOV Reisplanner
Voor het boeken van een reis
Voor het boeken van uw reis belt u naar ZOOV Reisplanner. Deze is van maandag tot en met zondag van 6.00 uur ’s ochtends tot 1.00 uur ‘s nachts bereikbaar via het telefoonnummer 0900 – 9874 (€0,10 per minuut). Vanuit het buitenland belt u +31 77 397 42 44. U kunt uw reis ook rechtstreeks via Mijn ZOOV boeken. ZOOV Reisplanner zorgt ervoor dat u op het juiste moment door het juiste voertuig wordt opgehaald.

Voor het wijzigen of annuleren van een reis
Als u het tijdstip of het adres van een reis wilt wijzigen, belt u met ZOOV Reisplanner. Als een reis onverhoopt niet kan doorgaan, geeft u dit ook door aan ZOOV Reisplanner. Dat geldt ook als u meer bagage wilt meenemen of als u met meer of minder mensen samen reist. Kortom, elke wijziging geeft u door aan ZOOV Reisplanner.

Tip: Het is ook mogelijk om de wijziging of annulering door te geven via Mijn ZOOV.

Het is niet mogelijk om de wijziging of annulering via de chauffeur te regelen!

Wij raden u aan de wijziging of annulering zo snel mogelijk door te geven, maar uiterlijk 45 minuten voor de gevraagde vertrektijd. Hierdoor voorkomt u dat de chauffeur voor niets komt.

Met een groep reizen
U kunt ook als groep reizen. Houd er wel rekening mee dat de groep mogelijk wordt verdeeld over meerdere voertuigen. Wanneer de groep uit niet meer dan 10 personen bestaat, geldt de normale vooraanmeldtijd. Een groepsrit voor groepen van 11 of meer personen boekt u minimaal 24 uur van tevoren. Zie voor de aanmeldtijden de tabel hieronder.

Reserveer op tijd
Het is belangrijk dat u uw reis tijdig boekt. In de tabel hieronder ziet u hoe lang van te voren u een bepaalde reis moet reserveren. Eerder reserveren mag natuurlijk altijd.

Tabel