Logo ZOOV
Icoon account Icoon sluiten Mijn ZOOV
Icoon vergrootglas Icoon sluiten Zoeken

Staking

Voor donderdag 15 december zijn stakingen aangekondigd. Hieronder leest u meer.

Stakingen bij ZOOV op 15 december: uitval van ritten

De FNV is het niet eens met de nieuwe cao voor taxichauffeurs. Daarom heeft de FNV taxichauffeurs opgeroepen om te gaan staken op donderdag 15 december. Hierdoor kunnen ritten op 15 december uitvallen. Wij vinden het heel vervelend dat dit nu weer gebeurt en dat reizigers van ZOOV hier last van kunnen hebben.

Chauffeur kiest of hij/zij gaat staken

Iedere chauffeur kiest zelf of hij meedoet met de staking. De chauffeur hoeft dat niet vooraf te vertellen aan zijn werkgever. Hierdoor weten wij niet welke chauffeurs gaan staken. En daarom kunnen we ook niet zeggen welke ritten niet of later uitgevoerd kunnen worden. 

ZOOV School

Als een chauffeur staakt, kunnen wij zijn/haar ritten niet opnieuw inplannen en dan worden deze ritten niet gereden. Op de normale vertrektijd van uw kind kunt u in de MMapp en in Mijn ZOOV zien dat een rit niet is gestart.
Omdat wij niet van te voren weten welke chauffeurs gaan staken, adviseren wij u te zoeken naar een alternatief voor de rit(ten) van uw kind. Maakt u gebruik van een alternatief? Meld uw kind dan af via de MM app of via Mijn ZOOV.

ZOOV Actief

Als een chauffeur staakt, kunnen wij zijn/haar ritten niet opnieuw inplannen en dan worden deze ritten niet gereden. Op uw normale vertrektijd kunt u in de MMapp en in Mijn ZOOV zien dat een rit niet is gestart. Omdat wij niet van te voren weten welke chauffeurs gaan staken, adviseren wij u te zoeken naar een alternatief voor uw rit(ten). Maakt u gebruik van een alternatief? Meld u dan af via de MM app of via Mijn ZOOV.

ZOOV Op Maat

Het is niet meer mogelijk ritten te reserveren voor donderdag 15 december. Wij kunnen niet garanderen dat wij de gereserveerde ritten (op tijd) kunnen uitvoeren. Wij adviseren u te zoeken naar een alternatief voor uw rit(ten) op donderdag 15 december. Maakt u gebruik van een alternatief? Annuleer dan uw rit bij ZOOV Op Maat of via Mijn ZOOV.