Logo ZOOV
Icoon account Icoon sluiten Mijn ZOOV
Icoon vergrootglas Icoon sluiten Zoeken
Menu
Icoon contrast Icoon lettergrootte Icoon dislectie
Contrast

Gebruik de schuif hieronder om contrast aan/uit te zetten

Lettergrootte

Pas hieronder de lettergrootte aan

Dyslexie

Gebruik de schuif hieronder om hoog het lettertype voor mensen met dyslexie aan/uit te zetten

Maatregelen bij ZOOV Werk

Dit zijn de maatregelen die gelden bij ZOOV Werk zijn er ook nieuwe maatregelen. Het is belangrijk dat iederen zich hieraan houdt.

  • In de taxi is het vaak niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Daarom is een niet-medisch mondkapje verplicht voor alle reizigers van 18 jaar en ouder. Een chirurgisch mondkapje is verplicht voor de chauffeur. Dit geldt tijdens de hele rit. Meer informatie over het juiste gebruik van een mondkapje vindt u hier: Vragen en antwoorden over het gebruik van een mondkapje.
  • Voor het instappen stelt de chauffeur u of uw begeleider een aantal vragen over uw gezondheid. De informatie over deze vragen vindt u in deze checklist. (pdf-bestand 129 kb)
  • Personeel van instellingen en andere organisaties houden minimaal 1,5 meter afstand tot de taxi.
  • Bij verkoudheidsklachten blijft u thuis. Laat u dan testen. Als één van de leden van uw huishouden verkoudheidsklachten heeft en koorts (38 graden Celsius of hoger) en/of benauwdheidsklachten, dan blijft u ook thuis. U geeft dit door via Mijn ZOOV of telefonisch bij ZOOV Werk.

Heeft u vragen over uw vervoer?

Neemt u dan contact op met uw werkbegeleider. Uw werkbegeleider bekijkt met ZOOV Werk wat de mogelijkheden zijn.

Protocol 'veilig zorgvervoer’

Onze afspraken komen uit het protocol ‘veilig zorgvervoer’ . Dit protocol is opgesteld door branchevereniging KNV Zorgvervoer en Taxi en vakbonden FNV en CNV. Hierin staan de maatregelen voor vervoerders en chauffeurs beschreven.

Facebook logo Twitter logo